Eladó Vendéglátóipari egység, Lakitelek

#153901418

Eladó Vendéglátóipari egység

430 millió Ft

Lakitelek
Alapterület:
1 920 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Lakitelek – Tőserdő területén az Árpádszállási úton található jelenleg három önálló helyrajzi szám alatt nyilvántartott de szervesen egy egységet képező, vendéglátás céljára kialakított ingatlan eladó

Lakitelek – Tőserdő területén az Árpádszállási úton található jelenleg három önálló helyrajzi szám alatt nyilvántartott de szervesen egy egységet képező, vendéglátás céljára kialakított ingatlan eladó!

A telek területe 21.058 m2 míg az épületek összes hasznos alapterület 1920 m2.

Lakitelek Budapesttől 120, Kecskeméttől 27 kilométerre fekszik, a Tiszától mindössze 3 kilométer választja el. Az ingatlan kedvező elhelyezkedéséből adódóan több irányból is könnyen megközelíthető - akár a 44. számú főközlekedési úton, akár a most elkészült M44-es gyorsforgalmi úton, vasúton a Kecskemét - Kunszentmárton vonalon.
Az ingatlan az adottságai, a mérete, elhelyezkedése miatt többféle vendéglátó funkció működtetésére, hasznosításra alkalmas. Az épületek egy része jelenleg is vendéglátó tevékenység folytatására van hasznosítva.

A HÉSZ szerint Vt1 övezeti zónába tartozik a terület. Eszerint szabadon álló beépítési mód, és 30 %-os legnagyobb beépítettség lehetséges. A megengedett
legnagyobb építménymagasság 7,5 méter.

A fenti három ingatlanon külön-külön egy-egy vendéglátásra, rendezvény szervezésre kialakított a közelmúltban épített, illetve felújított épület állomány található.

-Rendezvény ház, melyben 100 fő befogadására alkalmas épület található, melegkonyhával. Az épület alkalmas esküvők, céges rendezvények, társasági összejövetelek, fesztiválok megrendezésére. Az épület földszintjén két lakás, illetve a tetőtérben több iroda helyiség van kialakítva.
Az épület hasznos alapterülete: 976 m2

-A Pálinkaváros megnevezésű épület egy múzeum jellegű, interaktív kiállítási épület, melyben az 1930-as évek gasztro- kisvárosias élményelemeivel berendezett kiállító terek kaptak helyet.
Az épület hasznos alapterülete: 544 m2

-A 0182/46 hrsz-ú ingatlanon egy vendéglátó egység található, melyhez teraszok illetve egy szintén vendéglátás céljára kialakított pince is tartozik.
Az épület hasznos alapterülete: 400 m2

Bővebb információért és személyes megtekintésért várom megtisztelő hívását !

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése