Eladó Téglalakás, Kecskemét

#153901270

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

88.7 millió Ft

Kecskemét Villanegyed , Balaton u.
Alapterület:
73 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Van
Kiváló
Hőszivattyú
Vegyes
Bútorozatlan
6
AA++
Akadálymentesített

LIVE Lakópark B-12 lakás

BEFEKTETŐK figyelem! Lakásaink kiadási ára most ~4000,-Ft/m2. Bérlők szinte sorban állnak. Bérlő közvetítésében szívesen segítünk. (A fűtés és hűtési költség a bérlőnek 0,-Ft, rendkívül jó komfort, nincs klíma sem radiátor! Nagyon szeretik.)

Szeretnél egy olyan lakást, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve és mindemellett még környezetbarát is? Akkor figyelj, mert neked szól a mi ajánlatunk!

 

Az új társasházunk Kecskemét a dinamikusan megújuló Villanegyed melletti városrészében található (Balaton utca), ahol minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. Élelmiszerboltok, iskolák, kórházak, gyógyszertárak, játszóterek és még sok más!

Az épületünk talajszondás hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, és a napelemes rendszerünk segítségével ennek energiaigényét nagy részben fedezzük. Tehát nem csak a zsebednek teszünk jót, hanem az egész bolygónak is! (A++)

 

A beruházó cégünk egy régmúltú családi vállalkozás, akik hosszú távon gondolkodnak, és nem mellesleg okleveles építőmérnökök vezetik. A szakmai részt tehát garantáltan tökéletesen ismerik. Az átadás után pedig a közös képviseletet is vállaljuk, így az esetleg felmerülő garanciális kérdéseket is gyorsan orvosolni tudjuk.

 

Az idősebb érdeklődőknek biztonságos és kényelmes nyugodt életet kínálunk liftes épületünkkel, parkosított udvarral míg a fiatalabb vásárlóknak az épület magas nívója az okos otthon megoldások és a kényelmes, biztonságos teremgarázs lehetősége lehet vonzó. Családosok pedig az állami kedvezményeket is igénybe tudják venni, pl. CSOK, NOK, babaváró hitel és egyéb kedvezményes hitelek.

 

A beruházásként vásárlóknak érdemes a következőket szem előtt tartani. Az itt található ingatlanok a kiváló lokáció és kiemelkedően magas műszaki színvonal miatt nagyon értékállóak, nagyon keresettek a bérlők körében, így tartósan az infláció feletti hozammal bírnak.

 

Fontos előny, a mi beruházásunknál, hogy itt mindenbe beleszólhatsz! A teljesség igénye nélkül, pl.: a lakás elrendezése, falszínek, burkolatok, belső dizájn elemek, belső ajtók, csaptelepek, konyhabútor minden egyedi igényre nyitottak vagyunk. Szívesen segítünk a belső kialakításban ötletekkel, felhasználva a több évtizedes tapasztalatainkat.

 

Ha egy olyan lakást keresel, amelyben minden benne van, és olyan beruházótól, akivel nincs gond, akkor nálunk a helyed! Ne habozz, válaszd a mi társasházunkat!

Helyiség Méret (m2)
Erkély 9