Eladó Téglalakás, Budapest, V. kerület

#153900564

Eladó Téglalakás

122 millió Ft

Budapest, V. kerület Lipótváros
Alapterület:
67 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
5

Budapest szívében - A Basilica Residences 12 újépítésű lakása eladó a Bazilikától karnyújtásnyira

BASILICA RESIDENCES - lakások Budapest szívében - A Basilica Residences 12 újépítésű lakása a Bazilikától karnyújtásnyi távolságra épül. A lakások várható átadása 2019. május.

 

A lakások egy és kétszintes teraszos és tetőteraszos kialakításban készülnek 50 nm - 124 nm között. 

 

A lakásokat emelt szerkezetkész állapotban értékesítjük.

 

A 12 lakáshoz magas színvonalú, luxus lakásokhoz méltó belsőépítészeti terveket készítettünk 4 stílusirányzatban. A belsőépítészeti kialakítás nem képezi a vételár részét, de a rendelkezésre álló belsőépítészeti tervek átadásra kerülnek.

 

Autóval vagy gyalogosan egyaránt kiválóan megközelíthető: mindössze öt perc sétával elérhető a Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma. Az autóval érkezők több parkolóház közül választhatnak, melyekben kedvező havi bérletes parkolást is kínálnak.

 

A környék mozgalmas, élettel teli. A helyiek és turisták körében egyaránt népszerű kulturális, valamint számos történelmi emlékhely közelsége és a belváros lüktetése is vonzóan hat. A környék több vendéglátóhelye az ország legjobbjai között vannak. A folyamatosan pezsgő és fejlődő V. kerület a kedvező hosszú és rövidtávú megtérülést keresők körében jelenleg egyaránt a főváros egyik legkedveltebb része.

 

A 12 lakás kialakítása a társasház III. emeletének átépítésével és plusz két szint ráépítésével zajlik. A lakáskínálatban megtalálhatóak egyszintes nagy belmagasságú klasszikus belvárosi lakások, fiatalos kétszintes ingatlanok, illetve két extravagáns, tetőteraszos, elvehetetlen panorámájú lakás. A legtöbb lakáshoz terasz is tartozik, illetve a két felső lakás nagy tetőteraszáról a Bazilika és a Citadella csodálatos panorámája tárul elénk.

 

A lakások kialakításával egyidőben a társasház teljes felújítása is zajlik. Többek között: külső-belső homlokzatfelújítás, gépészeti és elektromos vezetékek cseréje, lift cseréje, új tető, nyílászárók cseréje, illetve felújítása. Az új lakoknak az elkövetkezendő évtizedekben nem kell nagyobb felújítást végezniük a házon.

 

A lakások külső és belső hangszigetelésére nagy hangsúlyt fektettünk, de ezt olyan szerkezettel sikerült elérnünk, ami lehetővé teszi a lakásalaprajzok könnyed átalakítását.

 

A lakásokat emelt szerkezetkész állapotban értékesítjük:

 

Külső falak: III. emeleten 40-50 cm vastag tömör téglafal + Knauf előtétfal URSA ásványgyapot szigeteléssel, IV. és V. emeleten Ytong falazóelem + Rockwool kőzetgyapot szigetelés

 

Belső válaszfalak: Knauf szárazépítési rendszer, URSA ásványgyapot szigetelés, Knauf Silentboard hangszigetelő karton borítással, fehérre festve, vizeshelyiségek falai Knauf impregnált gipszkarton borítással burkolásra alkalmas felülettel,

 

Aljzat: a III. emelti lakásokban lépésálló hő ás hangszigetelés felette úsztatott estrichbeton aljzat, a IV. és V. emeleti lakásokban Knauf Vidifloor szárazpadló rendszer Rockwool lépésálló hő és hangszigeteléssel

 

Mennyezet: Többrétegű Knauf állmennyezet rendszer, tűzgátló membránnal Rockwool kőzetgyapot szigeteléssel, alatta NGBS hűtő-fűtő álmennyezet Knauf Thermoboard borítással

 

Külső nyílászárók: egyedi fa nyílászárók 34 mm vastag hangszigetelt üveg, Rw=41 dB, VELUX GGL Prémium fa, billenő tetőtéri ablakok, Rw=37 dB, egyedi fa, hang és hőszigetelt bejárati ajtók többpontos zárral

 

Gépészet: komplett hűtés-fűtés, lakásonkénti levegő-vizes hőszivattyúval, mennyezeti hűtő-fűtő panelekkel, szobánkénti hőmérsékletszabályozással, víz-, csatornaszerelés kiállásokkal rákötések nélkül, a jelenlegi belsőépítészeti terveknek megfelelően,

 

Elektromos: villanyszerelés kiállásokkal, riasztó és gyengeáramú vezetékezés, a jelenlegi belsőépítészeti terveknek megfelelően. dugaljak, kapcsolók és a rejtett ledvilágítások beépítésre kerülnek.

 

A 12 lakáshoz magas színvonalú, luxus lakásokhoz méltó belsőépítészeti terveket készítettünk 4 stílusirányzatban.  A belsőépítészeti kialakítás nem képezi a vételár részét, de a rendelkezésre álló belsőépítészeti tervek átadásra kerülnek.

 

Személyes megtekintésért és további információért hívjon! 

Helyiség Méret (m2)
Előszoba 5.9
WC 3.4
Konyha 9.6
Nappali 29.2
Szoba 12.9
Fürdőszoba + WC 5.8

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Panellakás
Tanya
Gazdasági épület
Külterület